Meld deg på kurs i 2018

Meld deg på kurs i 2018

Har du lyst til å ta et dykkekurs i 2018?
Vi har oppdatert kurskalender med fridykkekurs, aparatdykkerkurs og båtførerkurs!

Påmelding og kurskalender herPåmelding og kurskalender her

Fridykkerkurs

Er du nysgjerrig på dykking er fridykking et fint kurs å starte med. Her er målet å bli trygg i vann og lære grunnleggende teknikk og teori. Vi planlegger kun ett fridykkerkurs før sommeren med oppstart 20. februar, så ikke vent med å meld deg på. Vil du lese mer om fridykking finner du vår infoside om kurset her.

Apparatdykkerkurs

Drømmer du om å være lenge under vann og se hva som skjuler seg 10, 15 eller 20 meter under overflaten? – Da må du melde deg på apparatdykkekurs den 14. april. Meld deg på i dag, så får du tilgang til e-læring og kursbok slik at du kan korte ned ventetiden. Mer informasjon om grunnkurs i apparatdykking finner du her.

Båtførerkurs

Vi starter med båtførerkurs 14. februar. Dette er det første av fire planlagte båtførerkurs før sommeren. Sjekk påmeldingsiden for å finne kursdato som passer best for deg. Vi anbefaler å ikke vente for lenge da det er begrenset plass på kursene. Mer informasjon om båtførerkurs finner du her.


Comments are closed.