Meld deg på kurs i 2018

Meld deg på kurs i 2018

Har du lyst til å ta et dykkekurs i 2018?
Vi har oppdatert kurskalender med fridykkekurs, aparatdykkerkurs og båtførerkurs!

Påmelding og kurskalender herPåmelding og kurskalender her

Fridykkerkurs

Er du nysgjerrig på dykking er fridykking et fint kurs å starte med. Her er målet å bli trygg i vann og lære grunnleggende teknikk og teori. Vi planlegger kun ett fridykkerkurs før sommeren med oppstart 20. februar, så ikke vent med å meld deg på. Vil du lese mer om fridykking finner du vår infoside om kurset her.

Apparatdykkerkurs

Drømmer du om å være lenge under vann og se hva som skjuler seg 10, 15 eller 20 meter under overflaten? – Da må du melde deg på apparatdykkekurs den 14. april. Meld deg på i dag, så får du tilgang til e-læring og kursbok slik at du kan korte ned ventetiden. Mer informasjon om grunnkurs i apparatdykking finner du her.

Båtførerkurs

Vi starter med båtførerkurs 14. februar. Dette er det første av fire planlagte båtførerkurs før sommeren. Sjekk påmeldingsiden for å finne kursdato som passer best for deg. Vi anbefaler å ikke vente for lenge da det er begrenset plass på kursene. Mer informasjon om båtførerkurs finner du her.

Del denne siden...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.