Klubbdykking lødag 13. januar

Klubbdykking lødag 13. januar

7 medlemmer i Steinkjer Sportsdykkere og Ronald fra Frosta Froskemannsklubb møttes for dykking i Skarnsundet på lørdag.

Veldig spente på sikta i sjøen, hoppet vi i vannet en etter en – men det viste seg å være uberettiget. God sikt og ingen strøm gjorde at vi alle fikk en superfin liten time under vann, med Gunn-Kari som trygg dykkelder på land.
Det var bl.a. endel krabber, trollkrabber, en liten tangsprell i en sprekk og masse nakesnegler å se. Selv om det var opptil 7 grader i vannet, kan jeg ikke nekte for at fingrene ble litt kald etterhvert – så neste dykk blir nok med votter og ikke hansker.

Som vanlig tok vi oss tid til kaffe og nogo attåt etterpå.
6 kuldegrader, men finfint stille vær gjorde dette til nok en fin klubbdag!

– Vigdis


Comments are closed.