Diversnight 2017 på Vangshylla

Diversnight 2017 på Vangshylla

Lørdag 4. november var det duket for årets Diversnight. Totalt 19 dykkere fra Steinkjer Sportsdykkere, Frosta Froskemannsklubb og Levanger Undervannsklubb møttes på Vangshylla for å hoppe i vannet nøyaktig kl 20:17. Minst like mange var med som overflatemannskap, familie, venner og nysgjerrige.

Einar Morten og John Ellev Slapgård, to ivrige dykkere som snart er medlem i alle dykkeklubbene i Trøndelag(?), hadde tatt initiativ til å arrangere Diversnight 2017 for alle klubber som ønsket å møte opp. Det ble promotert i god tid i forveien, ordnet med sponsorpremier til fremmøtte, bålpanner for grilling og hygge etter dykkingen, organisert dronefilming av arrangementet og lovnader om overaskelser for fremmøtte.

Diversnight 2017 – Dykkere

Alt lå til rette for en fantastisk dykkekveld, og det ble det! Dykkere i alle aldre, fra tenåringer til godt voksne så ut til å storkose seg. Værguden hadde ikke spilt på lag uken i forveien med mye nedbør, som igjen ga relativt begrenset med sikt i vannet, men akkurat denne dagen, var det stjerneklart, fullmåne og vindstille. Når dykkingen var ferdig, var det bålkos og grilling på menyen.

One Adventure AS hadde stilt med premier som ble trukket blant alle dykkere som var i vannet denne kvelden. Her var det mulig å vinne seg et fangstnett, et par dykkehansker, en dykkekniv og en super dykkelykt.
For å gjøre konkurransen rettferdig fikk opplysningstjenesten 1881 æren av å trekke vinneren. Alle dykkere fikk tildelt et nr fra 1 til 19, og den hyggelige damen fra 1881 som sikkert ikke ante at hun var på høyttaler for om lag 40-50 mennesker skulle si fire tall mellom 1 og 19.
Vinnerne ble Einar Morten Slapgård (fangstnett), Kethil Staahl (dykkehansker), Odd Steinar Kaufmann (dykkekniv) og Halvard Helmersen (dykkelykt).
I tillegg stilte Havsport med en regulatorbag i premie til beste bidrag i en foto/video-konkurranse til en film fra arrangementet. Vinneren her er ikke annonsert enda.

Diversnight 2017 – Bålkos

Diversnight 2017 ble kanskje ikke et rekordår målt i antall gjennomførte dykk på verdensbasis, men for klubbene innerst i Trondheimsfjorden ble det nok et rekordår i antall oppmøtte på et og samme dykkested.
Det offisielle tallet for 2017 er i skrivende stund 1761 dykk på verdensbasis. Du kan lese mer om Diversnight på diversnight.com

Del denne siden...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.