Godt samarbeid mellom Innherredsklubbene

Godt samarbeid mellom Innherredsklubbene

Frosta Froskemannsklubb, Levanger Undervannsklubb og Verdal Dykkeklubb har tatt et initiativ for å øke dykkeaktiviteten og forbedre samarbeidet mellom dykkeklubbene i nærområdet. Frosta Froskemannsklubb og Levanger Undervannsklubb har avskaffet tilleggsavgiften et ikke-medlemme må betale for å bli med på deres båtturer. Dette gjelder for alle som er medlem i en klubb tilknyttet NDF og som gir deres medlemmer det samme. Hos Verdal Dykkeklubb får alle som er medlem i en klubb tilknyttet NDF samme betingelser på båtturer fra Verdal Havn som deres egne medlemmer.
Styret i SSD mener dette er gode tiltak og har besluttet å innføre tilsvarende som en prøveordning frem til årsmøtet 2018. Det betyr at dersom medlemmer i en NDF-klubb som gir våre medlemmer det samme, vil disse bli belastet med de samme kostnadene som SSD medlemmer for å være med på våre båtturer. Båtfører må være SSD-medlem og ha de kvalifikasjoner som ellers kreves for båtkjøring i klubben. Medlemmer i Steinkjer Sportsdykkere prioriteres om det evt blir full båt.
Dykk sammen – dykk sikkert!
Mvh Styret

Del denne siden...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.