Dykketreff hos Flatanger Dykkeklubb

Dykketreff hos Flatanger Dykkeklubb

Flotte dykkeopplevelser, møte med trivelige dykkkekollegaer fra Flatanger, Steinkjer Sportsdykkere og andre klubber, fantastisk grillkveld og velorganisert sikker dykking er inntrykket etter Flatanger Dykkerklubbs dykkertreff i Einvika på Flatanger helga 25. til 27. august. Fredag hadde vi et fint naturdykk i nærområdet, lørdag to flotte natur og fangstdykk som ble toppet med et naturdykk ut mot storhavet på søndag. Selv en enslig fridykker fikk noen uforglemmelige stunder både over og under vann.

Vi som deltok fra Steinkjer Sportsdykkere vil takke arrangørene fra Flatanger dykkeklubb for et flott, velorganisert og sikkert dykkertreff. Dere er en fantastisk gjeng som virkelig står på, er utrolig gjestfrie og løsningsorienterte.

Del denne siden...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.