Bli med på høstens vakreste eventyr

Bli med på høstens vakreste eventyr

Vi satser på fine høstdager, god sikt i sjøen og en aktiv dykkehøst. Aktivitetsgruppa har jobbet dag og natt med ny terminliste som nå er lagt ut på aktivitetskalenderen. Her finner du både kjente og noen nye dykkemål, samt sosiale samlinger i mørke høstkvelder. Som dere skjønner, her er noe for alle, både nye og mer erfarne dykkere.
Ikke vent – meld deg på under «Påmelding til aktiviteter» på hjemmesiden.
Medlemmer som er med på SMS-gruppen for turinfo får selvfølgelig oppdatert info i forkant av turene, samt informasjon om evt ekstra turer som blir satt opp på kortere varsel. Er du medlem og ikke mottar turinfo på SMS kan du sende en mail til post@steinkjersportsdykkere.no om du ønsker turinfo i fremtiden.


Comments are closed.