I kjent område, men nye flotte dykkemål

I kjent område, men nye flotte dykkemål

Lørdagens SSD tur til Flatanger skuffet ikke denne gangen heller. Livet under vann i Flatanger blir aldri kjedelig, også denne gangen fikk vi oppleve nye steder med flott natur, mye fisk og alltid like trivelige Flatangerbygg. Spesielt Jensøyholmen var alle enige om at var et flott område med både veggdykk, kamskjell, og tareskog på et og samme dykk. Temperaturen var oppe i 12 grader. Her hadde det vært flott å være fridykker også med mye storfisk på grunt vann.
For noen ble det gratinert fersk kamskjell til kveldskos, mens noen koser seg med fotoredigering etter en lang dykkedag. Også denne gangen retter vi en stor takk til Jan Morten, vår alltid positive og flott guide og båtfører.
Takk for turen fra Hugo, Vigdis, Ketil, Joakim og Håvard.

Ketil og og Hugo forsøker å holde følge med storseien. 🙂


En liten sjøhare.

Sjønellik

Mat, drikke og god stemning mellom dykkene.

Klar for dykk nr 2.

Maneter er ikke det enkleste motivet å få i fokus.


Comments are closed.